24 december 2016

Over Klop Fysiotherapie

Mijn naam is drs C.J.  (Charlotte) Klop-Gardeniers.
Na mijn middelbare schoolopleiding VWO aan het Canisius College in Nijmegen ben ik in 1998 aan de Vrije Universiteit te Amsterdam Bewegingswetenschappen gaan studeren. In 2003 ben ik afgestudeerd. Om met patiënten te mogen en kunnen werken ben ik teg
elijkertijd in 2002 aan de hogeschool te Utrecht fysiotherapie gaan studeren en ben daar in 2005 Cum Laude afgestudeerd.
Vanaf 2005 ben ik als fysiotherapeut-bewegingswetenschapper werkzaam geweest op een aantal plekken. Van augustus 2008 tot augustus 2017 ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper in het UMC ziekenhuis te Utrecht. Hier werkte ik in de revalidatiebehandeling en op de heelkundige specialismen, o.a. Algemene Heelkunde, Orthopedie, Traumatologie en Vaatchirurgie. Verder ben ik als gespecialiseerd Hartrevalidatiefysiotherapeut nauw betrokken geweest bij de behandelingen van patiënten met cardiologische en cardiothoracale chirurgische behandelingen en het begeleiden van zgn Hartgroepen.
In het najaar van 2014 ben ik met mijn gezin van Utrecht verhuisd naar Geldermalsen waar wij met veel plezier wonen, centraal tussen het werk van mijn echtgenoot en mijzelf. Een fijne plaats voor het opgroeien van onze 3 kinderen.
Eind 2015 vond ik het tijd worden om ook voor mijzelf een praktijk te starten en mensen uit de Betuwe, m.n. Geldermalsen, Buren, Buurmalsen, Tricht en Meteren van dienst te kunnen zijn met kennis en kunde van de fysiotherapie en bewegingswetenschap.

De kenmerken van KLOP FYSIOTHERAPIE zijn:

  • een persoonlijke benadering
  • geen wachtlijst
  • afspraak binnen één week
  • flexibele afspraakmogelijkheden
  • vooral rekening houden met de persoonlijke wensen van de patiënt.

Hieronder de meest recente reacties, waarderingen en reviews van klanten over Klop Fysiotherapie:

Waarderingen Independer.nl

Gemiddeld cijfer klanttevredenheid: 9,1

Waarderingen Zorgkaarnederland.nl

Gemiddeld cijfer klanttevredenheid: 9,5